Tσίπρας: Θα ζητήσω εκλογές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τον δεύτερο γύρο! – Πιθανή ημερομηνία στις 30 Ιουνίου

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας» είπε ο πρωθυπουργός – «Αμέσως μετά το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσω να προκηρύξει πρόωρες εκλογές» τόνισε ο κ. Τσίπρας

«Τέσσερα χρόνια τώρα πορευτήκαμε σε πρωτοφανείς δυσκολίες, με γνώμονα την εντιμότητά μας και τη στήριξη του ελληνικού λαού» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του μετά την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

«Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά την έξοδο από την κρίση και το σχέδιό μας για τη στήριξη των πολλών» συνέχισε.

«Η τελική ετυμηγορία ανήκει σε σας. Δεν πρόκειται να αποδράσω, ούτε να το βάλω στα πόδια από τη μάχη να υπερασπιστούμε τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού» σημείωσε.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *