Λαμία: Συνέλαβαν υπαλλήλους και Ρομά για κλοπές σε Super Market

Lamianow.gr
1 Min Read

Μια πολύ περίεργη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 11 άτομα, υπάλληλοι γνωστής αλυσίδας Super Market στην Λαμία, Ρομά και 2 αλλοδαποί που κατηγορούνται πως έκλεβαν το κατάστημα.

Οπως προκύπτει απο την καταγγελία των υπευθύνων του Super Market, οι συλληφθέντες έκλεβαν κυρίως τρόφιμα, από είδη μαναβικής μέχρι κατεψυγμένα και άλλα και δρούσαν τους τελευταίους 5 μήνες.

Οι υπάλληλοι κατηγορούνται πως έβγαζαν τα τρόφιμα από το καταστήμα ως αλλοιωμένα και στην συνέχεια αναλάμβαναν δράση οι Ρομά και οι αλλοδαποί.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ενημέρωσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβαν την υπόθεση.

Χθες οι αστυνομικοί, παρουσία στελεχών της γνωστής αλυσίδας Super Market από την Αθήνα, προχώρησαν σε συλλήψεις. 4 υπάλληλοι έχουν συλληφθή ενώ στην δικογραφία εμπλέκονται και άλλοι.

Επίσης οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 5 Ρομά και 2 αλλοδαπούς, που έπαιρναν τα τρόφιμα.

Σήμερα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν.

Να σημειώσουμε πως οι υπάλληλοι ισχυρίζονται πως είναι αθώοι και επισημαίνουν πως πρόκειται για μεθόδευση από την πλευρά της εταιρίας προκειμένου να προχωρήσει σε απολύσεις.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • Καίτη γραφεις ότι να ΄ναι.Εννοείται ότι οι δημοσιογράφοι και αυτής και των άλλων ιστιοσελίδων δεν είναι ρατσιστές όπως εσύ νομίζεις.Εξάλλου και όταν κάνουν Έλληνες εγκλήματα το γράφουν στις ιστιοσελίδες τους(και πολύ καλά κάνουν).Δεν γράφουν μόνο για τα εγκλήματα των γύφτων(ή Ρομά όπως τους λες εσύ και λεν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους) και των αλλοδαπών.Όλες οι ιστιοσελίδες είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουν άρθρα για κλοπές και λοιπά εγκλήματα,για να ξέρουμε τι συμβαίνει στην χώρα μας και την υπόλοιπη Ελλάδα.
    Και μην νομίζεις ότι αυτοί που αναφέρεις δεν έχουν να φάνε.Τόσα επιδόματα παίρνουν τα τελευταία χρόνια,πολλοί από αυτούς κλέβουν ηλικιωμένους και πουλάν ναρκωτικά(η αλήθεια να λέγεται για την συγκεκριμένη πλυθησμιακή ομάδα).Έχουν λεφτά και φαγητό,μην κοιτάς που ζουν σε καταυλισμούς.

  • ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ! ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑ? ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΟΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ! ΕΛΕΟΣ! ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *