To μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με πληροφορίες του «TRT Spor» οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο άσο.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο twitter δημοσιογράφος του συγκεκριμένου τουρκικού δικτύου, Ferudun Nigdelioglu ο 35χρονος εξτρέμ τα έχει βρει με την ομάδα του Πειραιά για μονοετές συμβόλαιο και μάλιστα το εν λόγω σενάριο αναπαράγεται και από άλλα Μέσα της γειτονικής χώρας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο άσος της Φενέρμπαχτσε έχει εντυπωσιαστεί από το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του από τον περασμένο Ιανουάριο.
Έτσι, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο δημοσιογράφος του «TRT Spor» η ελληνική ομάδα και ο παίκτης έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, για συμβόλαιο που θα «αγγίζει» τα 1,7 εκατ. ευρώ.
Zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.