Η Ένωση το πρωί της Παρασκευής (27/11) γνωστοποίησε πως ο Κρις Γουόρεν δεν θα συνεχίσει με την φανέλα της ομάδας.
Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον OD Ανοσίκε, καθώς η ομάδα έσπασε το συμβόλαιό του:
«H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (27/11) μονομερώς το συμβόλαιο του Όου Ντι Ανοσίκε (Oderah “O. D.” Anosike)», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.
Πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.