Ολυμπιακός και Ζοσέ Σα συνεχίζουν μαζί! Και μάλιστα επίσημα. Είναι κάτι που διαφαινόταν ότι θα συνέβαινε εδώ και μέρες και είχε προκύψει και από την Πορτογαλία.
Οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Πόρτο αλλά και με την πλευρά του παίκτη είχαν αίσιο τέλος κι έτσι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» της ομάδας μέχρι το 2023.
Ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο 26χρονος πορτιέρε έκατσε κάτω από τα δοκάρια σε 31 ματς, έχοντας δεχθεί 22 γκολ. Στην SL είχε 21 παιχνίδια με 47 αποκρούσεις, 68 κλεψίματα και 46 επεμβάσεις.
Στην ομάδα του Λιμανιού, από την άλλη, έκαναν χρήση της οψιόν των 2.500.000 ευρώ που είχαν και κινήθηκαν άμεσα για να κλείσουν τον άσο τους ενόψει της νέας σεζόν.
Το μήνυμα της ομάδας στα social media:
πηγή:gazzzeta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.