Το αστρονομικό ποσό των 200.000 ευρώ (!) κέρδισε ένας πελάτης καταστήματος ψιλικών στο Τρίκερι Μαγνησίας, με ένα δελτίο του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ «Κέρδη x 10» που προμηθεύτηκε από το κατάστημα.
Το… χρυσό ΣΚΡΑΤΣ
Η Ασημίνα Πασιά, ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο όμορφο χωριό του Πηλίου, εξέφρασε την έκπληξή της για τη μεγάλη επιτυχία τονίζοντας «έχουμε δώσει πολλές φορές κέρδη από 5 έως 50 ευρώ, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα δίναμε 200.000 ευρώ».
Η ταυτότητα του νικητή παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με την κα. Πασιά. «Κάτοικοι του χωριού και τουρίστες πολύ συχνά αγοράζουν δελτία ΣΚΡΑΤΣ των δύο και πέντε ευρώ μαζί, όταν ψωνίζουν στο κατάστημά μας. Κυρίως προτιμούν τα «Μαγικά Κεράσια», την «Εφτάτυχη Γάτα» και τα παιχνίδια με επτάρια», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.