Με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ,και πρώην βουλευτής κ.Γεώργιος Αμυράς
Τον κ.Αμυρά καλωσόρισε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο Πρόεδρος κ.Σπύρος Κωσταράς και ο Βουλευτής του Νομού κ.Χρήστος Σταικούρας .Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο υπ.Βουλευτής κ.Γιάννης Οικονόμου ,ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων και πολιτευτής της ΝΔ κ.Γεώργιος Κοτρωνιάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ.Αθανάσιος Αργύρης ,Δημήτριος Μητσόπουλος και Νικόλαος Ζιάκας η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κα.Παναγιώτα Κούσουλα ο υποψήφιος Δημ.Σύμβουλος κ.Μυριδάκης Δημήτριος τα μέλη της ΝΟΔΕ κκ.Μιχάλης Μπαρμπαρούσης .Αθανάσιος Φράγκος ,Σταύρος Καβαδίας ,ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Στέλιος Κανέλλος και τα μέλη της ΝΔ κκ.Γιάννης Πανουργίας και Γεώργιος Γαλανός .
Ο κ.Αμυράς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε πως η δική του υποψηφιότητα εστιάζει στην φυγή των νέων στο εξωτερικό ,δήλωσε πως η υπερφορολόγηση έχει τσακίσει την αγορά και η συνεχής μείωση των εισοδημάτων που κάνει τα νοικοκυριά να ασφυκτιούν .Επίσης ανέφερε πως οι εκλογές της 26 ης Μαΐου μπορούν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα με καθαρή νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.