Βασιλειάδης: “Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ- Σαν τελικός το ματς με τη Ζενίτ”

Lamianow.gr
3 Min Read

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ζενίτ και παίζει ένα από τα τελευταία του… χαρτιά στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στη σημερινή «Media Day» στο «Παλατάκι», μία ημέρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα, αναφερόμενος στην κρισιμότητα της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αυριανό παιχνίδι μετά την… περιπέτεια της ομάδας: Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλύτερα. Προπονηθήκαμε κανονικά και χτες μαζί. Σήμερα θα κάνουμε ακόμα μία καλή προπόνηση. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μετά από μία κακή ήττα στην Ουγγαρία. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα με βάση όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στον όμιλο. Ωστόσο, είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι όταν αν παίζαμε λίγο καλύτερα θα μπορούσαμε να τους είχαμε κερδίσει. Αυτό είναι για εμάς το βασικό να παίξουμε καλά και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ αύριο: Με το δικό μου σκεπτικό ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ αουτσάιντερ. Πας παντού για να κερδίσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως το κάναμε με το Ρέθυμνο, τον Ολυμπιακό με τη Ρίτας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Το θέμα είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη.

Για το μπλακ-άουτ του ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία: Το θέμα είναι στα τελευταία λεπτά όταν είσαι πάνω κάποιους πόντους, πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο πως θα βάλουμε το καλάθι. Αυτό μας έλειψε στην Ουγγαρία, αν θα παίξουμε με τον ψηλό ή αν θα παίξουμε πικ εν ρολ με τους κοντούς ή με ελεύθερα σουτ. Τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι στο παιχνίδι. Αν χάσεις την ηρεμία σου χάνεις τα πάντα στο παιχνίδι.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: Η ομάδα μπορεί να προκριθεί. Έχουμε παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε. Το θέμα είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Το δουλεύουμε καθημερινά. Αν χάσουμε αύριο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι σαν τελικός για εμάς.

Για την κατάσταση των παικτών μετά την επιδημία γαστρεντερίτιδας: Κάποιοι οργανισμοί είναι καλύτεροι και κάποιοι όχι. Όσο είμαστε στο παρκέ θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτοί που δεν τράβηξαν αυτό που περάσαμε εμείς θα πρέπει να βγουν μπροστά και να ακολουθήσουμε κι εμείς από πίσω. Να βοηθήσει ο ένας τον άλλο για να κερδίσουμε.

Για το φετινό Eurocup: Επειδή γενικά παρακολουθώ τους ομίλους και τις ομάδες που ήμουν παλιά. Νομίζω ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Παίκτες Euroleague έχουν κατέβει στο Eurocup και μου αρέσει το επίπεδο. Φέτος έχει πέσει η Euroleague. Είναι σημαντικό για εμάς, για την ομάδα μας που είμαστε στο Eurocup. Φυσικά να μην τελειώσουμε εδώ και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *