Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Κέρκυρας από τη φωτιά που ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Μωραΐτικα.
Όπως αναφέρει το corfutv.gr, στο τουριστικό λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.