«Στοπ» στους οπαδούς της ΑΕΚ έβαλε το υπουργείο Πολιτισμού κι Αθλητισμού, το οποίο απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση τους στη Λαμία για το αυριανό (25/4) παιχνίδι με την τοπική ομάδα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Μ. Πέμπτη (25-04-2019) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.