Ερασιτέχνης ψαράς ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά του Θερμαϊκού. Πρόκειται για άνδρα, 41 ετών, ο οποίος φαίνεται να ψάρευε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.
Αλιείς που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν την πτώση του άνδρα στη θάλασσα και ενημέρωσαν αρχικά την Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε το Λιμενικό που με περιπολικό σκάφος μετέβη στο σημείο και ανέσυρε τον 41χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα αίτια θανάτου ερευνώνται από την λιμενική Αρχή και για τον λόγο αυτό παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.
Πηγή:news247.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.