Χρέος «μαμούθ» προς το Δημόσιο μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο εμφανίζεται να δημιούργησε 36χρονος Βολιώτης μέλος ομόρρυθμης εταιρείας, η οποία σήμερα δεν βρίσκεται σε λειτουργία.
Η υπόθεση ήρθε χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με το taxydromos.gr.
Ο 36χρονος μέλος της ομόρρυθμης εταιρείας βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για χρέη συνολικά 865.000 ευρώ για το διάστημα από 30 Μαΐου 2016 έως 10 Οκτωβρίου 2017.
Όπως υποστήριξε, η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε δεν πήγαινε καλά. Ο ίδιος είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το δημόσιο, οι οποίες έφθασαν σε δυσθεώρητο ύψος.
Η επιχείρηση έκλεισε και ο ίδιος σήμερα είναι άνεργος υποστήριξε στο δικαστήριο, το οποίο του αναγνώρισε ως ελαφρυντικό «μη ταπεινά αίτια», αλλά τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.