Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές για το νέο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ

Eντός των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ώστε να τελειώσει με θετικό τρόπο το θέμα του γηπέδου, το οποίο ταλαιπωρούσε επί δεκαετίες την ΑΕΚ.

Νίκος Μώκος
By Νίκος Μώκος Add a Comment
2 Min Read

Tο όνειρο ετών της διοίκησης του Μάκη Αγγελοπούλου αναμένεται να γίνει πράξη, καθώς το θέμα του γηπέδου που απασχολούσε χρόνια τον διοικητικό ηγέτης της «Ένωσης» μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το θέμα του γηπέδου αποτελούσε μια από τις προτεραιότητες της κιτρινόμαυρης διοίκησης από τότε που ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ. Ωστόσο, πλέον αναμένεται να τελειώσει άμεσα το θέμα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντός της επόμενης εβδομάδας θα μπουν επίσημά οι υπογραφές μεταξύ Πολιτείας, ΑΕΚ και δήμου Φυλής.

Αυτό θα δώσει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ξεκινήσει τις εργασίες στο γήπεδο πάλης στα Άνω Λιόσια, ώστε από τη σεζόν 2019-20 να το έχει ως βασική της έδρα.

Σύμμαχος είναι και ο Δήμος Φυλής ο οποίος στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου, αντιλαμβανόμενος από την αρχή το πόσο καλό θα έκανε η αξιοποίηση του κλειστού στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό το έργο μάλιστα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή σε βάθος ετών, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Δήμου.

Έτσι άνοιξε ένας πολύ σημαντικός δρόμος για να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά το έργο.

Το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του είναι μεγαλόπνοο, και αναμένεται να δημιουργήσει μία «κιτρινόμαυρη» πολιτεία, η οποία θα καλύπτει όλες τις ανάγκες, τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής και αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ελλάδα, το οποίο θα κινείται στις προδιαγραφές των μεγαλύτερων κλαμπ στην Ευρώπη.

Έτσι, μετά από πέντε χρόνια στα οποία η ΑΕΚ πάλεψε να έχει το δικό της σπίτι, το όνειρο είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, καθώς τα πράγματα βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο ώστε να εκπληρωθεί ο τελευταίος μεγάλος στόχος της διοίκησης Αγγελόπουλου (τμήματα υποδομής, ταινία 1968, επιστροφή στους τίτλους οι άλλοι τροφές μεγάλοι στόχοι που επετεύχθησαν).

Πηγή:sdna.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *