Ένας 28χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι βίασε 85χρονη σε περιοχή της Χαλκιδικής. Πρόκειται για Έλληνα -γεωργιανής καταγωγής- σε βάρος του οποίου εκδόθηκε πριν από λίγα 24ωρα ένταλμα σύλληψης από τις Ανακριτικές Αρχές του Πολύγυρου, όπου και οδηγήθηκε, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς, προκειμένου να απολογηθεί.
Προηγήθηκε καταγγελία της ηλικιωμένης στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, ο βιασμός έγινε στις 9 Νοεμβρίου σε μονοκατοικία, όπου ζει μόνη της. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι γνώριζε τον εγγονό της 85χρονης και -κατά πληροφορίες- συστήθηκε στην ηλικιωμένη ως μασέρ, ενώ με το πρόσχημα αυτό την «επισκέφθηκε» τη συγκεκριμένη μέρα. Όπως καταγγέλθηκε, την ώρα που έκανε στην ηλικιωμένη μασάζ, ασκώντας σωματική βία, προχώρησε στο βιασμό της.
Ο 28χρονος συλληφθείς προανακριτικά δήλωσε μόνιμος κάτοικος Κύπρου αλλά φαίνεται ότι ζούσε παλιότερα στη Χαλκιδική όπου και διατηρεί σπίτι. Σε αστυνομική έρευνα που έγινε στη συγκεκριμένη κατοικία βρέθηκαν δύο σπάθες, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς.
Πηγή: skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.