Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή (19.30).
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής:
Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.
Ο Ντίντακ Βιλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Ηλίας Βούρας συνέχισε τη θεραπεία του.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 9 το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.