Πέθανε η μεγαλύτερη και πιο γνωστή θαυμάστρια του Πρίγκιπα Harry

LamiaNow News
3 Min Read

H Αυστραλέζα Daphne Dunne, η μεγαλύτερη και πιο γνωστή θαυμάστρια του Πρίγκιπα Harry, πέθανε σε ηλικία 99 ετών ενώ μόλις για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε να δει το παιδί του που θα γεννηθεί μέσα στον Απρίλιο. Ο Harry είχε συναντηθεί μαζί της αρκετές φορές στο πλαίσιο των ταξιδιών του και πάντοτε συνομιλούσαν με θέρμη.

Μάλιστα στην τελευταία του περιοδεία την οποία έκανε με τη σύζυγό του πλέον Meghan στην Αυστραλία, ο Harry σύστησε τη Daphne στη σύζυγό του της οποίας η εγκυμοσύνη μόλις είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με πηγές ο θάνατός της στεναχώρησε τον Δούκα του Sussex σε μια πραγματικά πολύ χαρούμενη περίοδο για εκείνον αφού σύντομα θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Οι δυο τους πρώτη φορά συναντήθηκαν από κοντά το 2015, όταν ο Harry επισκέφθηκε την Αυστραλία, καθώς εκείνη τον περίμενε ανάμεσα στο πλήθος να μπει στην Όπερα του Σύδνεϋ, φορώντας τα μετάλλια του άνδρα της τον οποίο είχε χάσει και είχε πολεμήσει στο Β΄Παγκόσμιο πόλεμο.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Όταν ο Harry σταμάτησε και την ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος για να τη χαιρετήσει αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ξανασυναντήθηκαν το 2017 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που πραγματοποίησε και πάλι ο Harry στην Αυστραλία στο πλαίσιο των Invictus Games και είχε πει για εκείνον ότι είναι “ένας υπέροχος νεαρός”.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Η τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν ο Harry με τη Meghan πλέον στο πλευρό του πήγε στην Αυστραλία και η Daphne της είπε: “Να πω συγχαρητήρια;” αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της που μόλις είχε ανακοινωθεί. Ενώ πρόσθεσε “Yπέροχα νέα. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Harry.”H Meghan της απάντησε: ¨Eίμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους σας γνωρίζω, έχω ακούσει πολλά για εσάς.”

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Μόλις πριν τρεις ημέρες από το θάνατό της, ο Πρίγκιπας Harry ευχήθηκε στη Daphne χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της γράφοντας: “Dear Daphne, my wife and I send our warmest wishes to you on the occasion of your 99th birthday on Friday.” δηλαδή ” Αγαπητή Δάφνη, η σύζυγός μου κι εγώ σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για τα 99α γενέθλιά σου την Παρασκευή.” Χθες, 1η Απριλίου, η οικογένειά της επιβεβαίωσε ότι εκείνη έφυγε ειρηνικά την ίδια ημέρα. Δυστυχώς δεν πρόκειται για φάρσα.

 

bovary.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *