Αποχωρεί η «χρυσή» Ελένη από τον Alpha;
Οι φήμες για την Ελένη Μενεγάκη δίνουν και παίρνουν.
Όπως αναφέρει το tvnea.com, η παρουσιάστρια έχει ήδη ραντεβού, μετά το Πάσχα, με τη νέα διοίκηση του καναλιού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της νέας διοίκησης του καναλιού αφορά σε μείωση 50% των αποδοχών της παρουσιάστριας.
Έτσι από περίπου 1.000.000 ευρώ το χρόνο, αναφέρει η ιστοσελίδα, η παρουσιάστρια θα κληθεί να «πέσει» στις 500.000 ευρώ. Και αυτά με δεδομένο το όριο τηλεθέασης του 15% που υποχρεούται να πιάσει.
Διαφορετικά οι περικοπές θα αγγίξουν το 70%.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση στο μισθό της και είναι πολύ πιθανό να μην πάει καν στο ραντεβού που έχει οριστεί μετά το Πάσχα.
Λέτε να ισχύουν οι φήμες που θέλουν το Open να επιθυμεί διακαώς να την εντάξει στο δυναμικό της;

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.