Η A Bola έγραφε προ ημερών για πρόθεση της Μπενφίκα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό 2 εκατ. ευρώ για τον Γιάννη Μπουζούκη και τους «πράσινους» να αξιώνουν 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Χθες η πορτογαλική εφημερίδα κυκλοφόρησε με δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο 21χρονος άσος, ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσιαζόταν να δηλώνει «Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι ενδιαφέρεται για μένα η Μπενφίκα.
Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα», ενώ για το ενδεχόμενο να παίξει στους «αετούς» φέρεται να απάντησε: «Γιατί όχι; Αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Αν υπάρξει αυτή η προοπτική στο μέλλον θα δω. Προσωπικά δε γνωρίζω κάτι, ο μάνατζέρ μου δε μου έχει αναφέρει τίποτα».
Μόλις έλαβαν γνώση του συγκεκριμένου δημοσιεύματα οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας απευθύνθηκαν στον νεαρό μέσο για να μάθουν τι ακριβώς είχε πει. Ο Μπουζούκης ισχυρίστηκε πως είχε δηλώσει ακόμη «… δεν έχω λόγο να πάρω τηλέφωνο τους Βλαχοδήμο και Σάμαρη, γιατί δεν υπάρχει ακόμη τίποτα. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού κι αυτό μόνο με απασχολεί αυτή τη στιγμή».
Είναι ξεκάθαρο πως ο 21χρονος άσος είναι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και εκτιμά τις ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Γιώργο Δώνη. Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2020.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.