Με την αγόρευση της πολιτικής αγωγής συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων στη Λαμία, η δίκη του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.
Κατά την διάρκεια τη δίκης υπήρξε εισαγγελική πρόταση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο την οποία δεν δέχτηκε η πολιτική αγωγή. Η δίκη θα συνεχιστεί την 1η και στις 15 Απριλίου.
ΕΡΤ Ανταπόκριση: Βαγγέλης Μητρούσιας

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.