Λαμία-η Παρέμβαση Πολιτών καταγγέλλει: “Χθες έκοψαν το ρεύμα σε συμπολίτες μας ενώ είχαν ενταχθεί στο «κοινωνικό τιμολόγιο»”

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Ανακοίνωση-καταγγελία για διακοπή ρεύματος εξέδωσε η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία με αφορμή την διακοπή ρεύματος σε συμπολίτες μας στη Νέα Άμπλιανη από συνεργεία διακοπής ρεύματος την Δευτέρα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

Χτες, Δευτέρα 18/3/2019, συνεργεία διακοπής ρεύματος έκοψαν το ρεύμα σε συμπολίτες μας στη Νέα Άμπλιανη και μάλιστα ενώ είχαν ενταχθεί στο «κοινωνικό τιμολόγιο» και οι οποίοι διαπιστωμένα βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Τα στοιχεία των συμπολιτών μας βρίσκονται στη διάθεση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Κυριακάκης, σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού,  τόνισε ότι βασικός στόχος της Παρέμβασης, ως Δημοτική αρχή, θα είναι «κανένας δημότης να μην είναι χωρίς ρεύμα, χωρίς στέγη, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό», επεσήμανε δε την έλλειψη οποιασδήποτε καταγραφής αυτών των  πολιτών από τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές υπηρεσίες.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά της διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και καλεί τη διοίκηση της ΔΕΗ να προβεί άμεσα στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *