Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας είχαμε στη χθεσινή (7/3) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Α΄ αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Θωμάς Σιάππας, Β΄ αντιπρόεδρος η Πόπη Κυριτσοπούλου και γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Καρακώστας.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σακελλάρης Κώστας
Α΄ Αντιπρόεδρος: Σιάππας Θωμάς
Β΄ Αντιπρόεδρος: Κυριτσοπούλου Πόπη
Γενικός Γραμματέας: Καρακώστας Δημήτρης
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Φαφούτης Χρήστος
Ταμίας: Νικολάου Δημήτρης
Αναπλ. Ταμίας: Φαφούτης Γεώργιος
Έφορος: Σπυρίδωνος Τάσος
Μέλη: Ασημωτός Βαγγέλης, Χαντζής Νώντας, Κορδολέμης Μιχάλης
Να σημειώσουμε πως στα γραφεία της Ε.Π.Σ Φθιώτιδας το παρών έδωσε και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία απευθυνόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης τόνισε την αναγκαιότητα της σύμπνοιας για το καλό του φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.