Για συμπλοκή μέσα σε συρμό του προαστιακού κάνει λόγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «ατυχώς, σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο-Πειραιάς και στον σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν ενώπιον των επιβατών».
Με παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας, οι δράστες αποβιβάστηκαν στον σταθμό Άνω Λιοσίων και αποχώρησαν, «όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας».
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδες, δεδομένου ότι οι εταιρείες security τις οποίες χρησιμοποίησε δεν έχουν νομικά τη δυνατότητα παρέμβασης.
Η ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων, «που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας».
Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους.
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.