Απόφαση – βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας, που κρίνει ένοχους ΟΦΗ και Αιγινιακό για το περσινό 6-0 και τους υποβιβάζει.
Σοκ στον ΟΦΗ, καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε ένοχη την ομάδα για τη χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό στις 12 Νοεμβρίου του 2017. Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε λήξει 6-0 υπέρ των Κρητικών και από τη σχετική έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας προέκυψε ότι ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νώπα και μέσω αυτού με τους παίκτες Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου ώστε να χάσει ο Αιγινιακός το ματς με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ.
Πάντως, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση. Η εκτίμηση νομικών κύκλων είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει συμβεί πολλές φορές να υπάρχουν ανατροπές στην αρχική απόφαση.
Σε ό,τι αφορά τον βαθμολογικό πίνακα δεν προκύπτει καμία ανατροπή.Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να παίζει στη Super League ανεξαρτήτως της αποφασής, αφού άλλωστε δεν είναι τελεσίδικη . Όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες που έχει δώσει στη Super League έως τώρα ο ΟΦΗ ισχύουν κανονικά.
πηγη-sdna.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.