Άγραφα: Απειλητικά μηνύματα και fake τηλεφωνήματα. Από όλα έχει ο προεκλογικός μπαξές

LamiaNow News
1 Min Read
Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν τον προεκλογικό του αγώνα με ανορθόδοξες και ανήθικες τακτικές.
Πιο συγκεκριμένα μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ.Καρδαμπίκη,μας ανέφερε ότι άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες του Δήμου Αγράφων παριστάνοντας τον ίδιο,προφανώς στοχεύοντας με δόλια μέσα ώστε να εξαπατηθούν και να διαμορφώσουν μία άλλη άποψη.Αξιοσημείωτο είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ότι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του δέχεται απειλητικά μηνύματα και εκβιασμούς και μάλιστα για την υπόθεσή του προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Τέτοιες πρακτικές σε κάθε περίπτωση υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο σε μία προσπάθεια εξαναγκασμού με δόλια μέσα της ελεύθερης βούλησης.
“Όπως και να έχει θα πράξω έναν καθαρό αγώνα ,έντιμα απέναντι στους δημότες των Αγράφων”αναφέρει  σε συνέχεια της επικοινωνίας μας ο κ.Καρδαμπίκης.

Δεν δίστασε να αναφέρει και το γεγονός στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
“Απ όλα έχει ο μπαξές. …
Αυτοί που τηλεφωνούν από άγνωστα τηλέφωνα σε πολίτες του Δήμου Αγράφων, παριστάνοντας εμένα, έχω να τους πω, ότι  οι μέθοδοι και οι πρακτικές τους  είναι προβλέψιμες.
Προσεχώς περισσότερα.
Οσοι δεχθήκατε τηλεφωνήματα από άγνωστα τηλέφωνα παρακαλώ ενημερώστε με.”

με πληροφορίες από ditikievritania.blogspot.com
Share This Article
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *