Σε μεταγραφικό σενάριο με την Πούμας εμπλέκεται ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός άσος, που «έπαιξε» (όπως και σε άλλες περιόδους) για την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο των Μεξικανών. Και μάλιστα πολύ ψηλά στη λίστα τους, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «futbolatin.com».
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η Πούμας «θα κινηθεί για δύο μεγάλες μεταγραφές» το 2016, κατονομάζοντας τον Ματίας Φερνάντεζ και τον «υδραυλικό», ο οποίος αγωνίζεται στη Νιούελς Ολντ Μπόις έχοντας ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.
«Το μεγάλο δεύτερο όνομα που θα προσπαθήσει να αποκτήσει (η Πούμας) είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Νάτσο Σκόκο. Θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Σκόκο, σημειώνοντας πως το επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα (το διάστημα 2006-2008) παίζει και αυτό τον ρόλο του για την επιλογή τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.