Λαμία: Ωράριο άθλησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καμαρίτσας

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 3 comments
1 Min Read

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των Συλλόγων Στίβου, το πρόγραμμα άθλησης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της «Καμαρίτσας» διαμορφώνεται ως ακολούθως:


– Κατά τις καθημερινές ημέρες λειτουργίας του (Δευτέρα έως Παρασκευή) και κατά τις ώρες 17.00 έως 19.00, όπως και το Σάββατο κατά τις ώρες 10.00 έως 12.00 και 17.00 έως 19.00, θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα σωματεία κλασικού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ για τις προπονητικές τους ανάγκες.

– Όλες τις υπόλοιπες ώρες λειτουργίας του στίβου τις παραπάνω ημέρες, θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των αθλούμενων δημοτών μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα λειτουργίας του στίβου καθορίστηκε ύστερα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων κλασικού αθλητισμού.

Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου.

Από το Γραφείο Τύπου

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments
  • επειδή έκλεισαν το ΔΑΚ καί για τούς αθλητές καί για τον απλό κοσμάκη, προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με ένα ακόμη λάθος… Δεν πειράζει, οι εκλογές καταφθάνουν….

  • Οκ φτάσαμε στο ωράριο λοιπόν ! Ας εφαρμοστούν όμως πρώτα όσα γράφονται στον “ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ”!!!!. (διαδικασίες παραχώρησης – αθλητική ταυτότητα απο το Δήμο-Ύπαρξη πιστοποιημένου ατόμου για παροχή Α’ Βοηθειών και χρήσης κυτίου Α’ Βοηθειών και τόσων άλλων….. ) Επιπλέον αυτοαναιρείσθε γιατί στο Αρθρο 15 παρ.Γ)3 αναγράφονται τα παρακάτω: “Ώρες κοινού είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σταδίου, αλλά σε συγκεκριμένους διαδρόμους (8ος και 9ος) από 07:00 – 21:45 ” . Και ειλικρινά δε βλέπω να υφίστανται συνθήκες που να απαιτούν το τμήμα αθλητισμού να καταρτίζει πρόγραμμα χρήσης με διαφορετικές ώρες για τα αθλητικά σωματεία από αυτές για το κοινό….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *