Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις αρχές εξαιτίας ενός 80χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στην Πλακιώτισσα του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων όταν ο γιος του ηλικιωμένου, μην μπορώντας να τον βρει, πήγε στο σπίτι του, έσπασε την πόρτα και αντίκρισε το άψυχο σώμα του πατέρα του. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, ο ιατροδικαστής αλλά και πυροσβέστες με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο θάνατός του προήλθε από αναθυμιάσεις εξαιτίας της σόμπας υγραερίου που είχε στον χώρο ο ηλικιωμένος.
Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.