Από έναν υπόγειο σωλήνα έβγαλαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι οι διασώστες στη Νότια Αφρική. Το μωρό ήταν εκεί για ώρες και τα συνεργεία διάσωσης ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, που το άκουσαν να κλαίει.
Η διάσωση διήρκησε τρεις ώρες, μέχρι να φτάσουν το μωρό και να το βγάλουν έξω με ασφάλεια.
Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στο βρέφος επί τόπου, με τους συγκεντρωμένους να καταχειροκροτούν.
Το μωρό βγήκε με ασφάλεια, ελαφρά υποθερμία και μικρές εκδορές, παραλήφθηκε από το σημείο με ελικόπτερο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από εκεί θα πάει σε υποδομή που δεν έχει γίνει γνωστή.
Δεν έχει γίνει σαφές το πώς κατέληξε το βρέφος μέσα στο σωλήνα, αλλά έχει ήδη ανοίξει υπόθεση ανθρωποκτονίας.
Οι γονείς αναζητούνται, όμως ακόμα δεν έχουν βρεθεί.
Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής συνέβαλαν στην επιχείρηση, δίνοντας ό,τι είχαν στο σπίτι τους, για να σκαφτεί η τρύπα χωρίς να κινδυνέψει το κοριτσάκι από τυχόν κατάρρευση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.