Στα όρια της βλακείας έφτασε η ρωσική τηλεόραση όπως φαίνεται μετά την επίσημη παραδοχή του Κρεμλίνου, ότι μετέδωσε εκ παραδρομής μυστικά σχέδια για ένα σύστημα πυρηνικών τορπιλών υποβρυχίων!
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian η γκάφα έγινε από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, NTV και Channel One, οι οποίοι μάλιστα είναι φιλικοί προς το Κρεμλίνο και τον πρόεδρο Πούτιν.
Οι εν λόγω εικόνες που μετέδωσαν τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα τραβήχτηκαν από τη συνάντηση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με αξιωματικούς που μετέχουν στο μυστικό πρόγραμμα στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.
Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι «η Ρωσία θα λάβει απαραίτητα μέτρα για να ενισχυθεί το δυναμικό της χώρας».
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε το «ατύχημα», σχολιάζοντας ότι «Εεναι αλήθεια ότι κάποια απόρρητα στοιχεία μπήκαν στο πλάνο».
Αν και το βίντεο που προβλήθηκε την Τρίτη έπαψε να αναμεταδίδεται γρήγορα από τα κανάλια NTV και Channel One, ουκ ολίγα μέσα «πάγωσαν» την εικόνα του βίντεο με αποτέλεσμα οι εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου.
newsbeast


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.