Έτσι θυμάται το ΠΑΣΟΚ τον ηγέτη του – Βίντεο του Μπιρσίμ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

LamiaNow News
1 Min Read

Ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν ο σκηνοθέτης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Ο σκηνοθέτης ανέβασε ένα βίντεο στο youtube για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου ηγέτη πριν από λίγες ώρες. Το βίντεο είναι στην ουσία μια αναδρομή στη ζωή και τη δράση του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν υπεύθυνος για την απευθείας σύνδεση (κάλυψη) όλων των προεκλογικών συγκεντρώσεων και συνεδρίων και συνδιασκέψεων του ΠΑΣΟΚ.

Το αφιέρωμα για τον Παπανδρέου στο σταθμό της Βουλής

Σημειώνεται ότι αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου αναμένεται να προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει «ζωντανούς διαλόγους» – συνεισφορά στην ιστορική έρευνα για την προσωπικότητα, το ρόλο και το έργο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις typologies.gr.

Με τη φροντίδα του δημοσιογράφου Τάκη Κάμπρα ρίχνεται ο προβολέας της μνήμης στο πρόσωπο το οποίο με την πολιτική του ενόραση σημάδεψε με την παρουσία του επί 35 περίπου χρόνια, τη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας. Για πρώτη φορά θα προβληθούν άγνωστα ντοκουμέντα από τη ζωή και τη δράση του, εντός και εκτός Ελλάδος.

Share This Article
4 Comments
  • Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας.
    Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

  • «Εδώ και τώρα αλλαγή!»
    Στις 18 Οκτωβρίου του 1981 ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας με την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.
    Το σύνθημα «Εδώ και τώρα Αλλαγή!» συμπύκνωνε την αντίθεση με την έως τότε πολιτική κατάσταση και «προανήγγειλε» τρόπον τινά τα μέτρα που έφερε για να κλείσει τις «πληγές» του Εμφυλίου, να αποκαταστήσει την Εθνική Αντίσταση και να γεφυρώσει κοινωνικές αδικίες.
    Θα ζεις για ΠΑΝΤΑ!!!!

  • Εκατό χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη γέννηση του πολιτικού που «σφράγισε» τη μεταπολιτευτική πορεία της χώρας και αποκατέστησε τμήματα ολόκληρα της κοινωνίας τα οποία είχαν περιθωριοποιηθεί από το μετεμφυλιακό κράτος.
    ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΘΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *