“Εχω επισκεφθεί πολλές φορές φυλακισμένους τρομοκράτες αλλά δεν έχω καμία σχέση με τις συνομιλίες που επικαλείται ο Γιάννης Πανούσης. Οι επισκέψεις μου είχαν να κάνουν με τις αλλαγές στις φυλακές τύπου Γ και γενικότερα με την κατάσταση στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Η νεανική μου δράση στα φοιτητικά μου χρόνια και η επίσκεψή μου στον Δημήτρη Κουφοντίνα τις ημέρες που έκανε απεργία πείνας δεν αρκούν για να με στοχοποιούν κάποιοι και να με εμπλέκουν με καταγγελίες που δεν ξέρω καν αν ευσταθούν”, τόνισε στο Μαγκαζίνο του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 με την Λίλιαν Χαχοπούλου η Βάσω Λέβα και συνέχισε: “Αλλωστε η συνάντησή μου ως βουλευτής με τον Κουφοντίνα έγινε παρουσία και γιατρού και του αστυνομικού διευθυντή. Που βρίσκεται το μεμπτό”; δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.