Στις 19.00… πάμε ΔΑΚ: ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός! / Για το 4Χ4 οι “κυανόλευκοι”!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Μια ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση. Την 4η συνεχόμενη θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.00 ο ΠΑΣ Λαμία. Οι “κυανόλευκοι” θα επιδιώξουν την 4η σερί νίκη που θα τους δώσει πολύ μεγάλη ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τις τις νίκες επί του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου και του Απόλλων Σμύρνης, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της SuperLeague.


Δεν λείπουν οι απουσίες… 

Με εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, καθώς ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον Μπόγιαν Σαράνοφ, καθώς και τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Από την άλλη βέβαια, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε, ο οποίος έχει κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα και μπήκε αποστολή. Επίσης, εκτός είναι ο Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά και ο Ντάνι Μπεχαράνο οι οποίοι είναι τραυματίες. Να τονίσουμε πως εκτός αποστοής σε ένα ακόμη παιχνίδι είναι ο Θανάσης Καραγκούνης…


Η αποστολή:

22 Νικόλαος Μελίσσας
99 Παναγιώτης Κατσίκας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
16 Francisco Piti
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
12 Jean-Luc Assoubre
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Αποτέλεσμα εικόνας για πας λαμια απολλων σμυρνης

Οι σκέψεις του Χάβου

Μια πιθανή σύνθεση της Λαμίας στο σημερινό ματς είναι η εξής: Τερματοφύλακας Μελίσσας, δεξιά στην άμυνα ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο Βάντερσον, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αντέτζο και Πλιάτσικας. Στα χαφ, θα δούμε τον Δημούτσο και τον Σκόνδρα, ενώ πιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού θα είναι ο Πίτι. Αριστερά και σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Μπερτόλιο και δεξιά ο Καραμάνος. Δεν αποκλείεται να παίξει και ο Ασούμπρε στην θέση του Καραμάνου. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Χερόνιμο Μπαράλες.


Αποδεκατισμένος ο Παναιτωλικός!

Ελλιπέστατος θα είναι ο Παναιτωλικός στη σημερινή αναμέτρηση (19:00) με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας. Ο Τραϊανός Δέλλας πέρα από τους συνήθεις απόντες Καμαρά, Πάουλο, Γιαννιώτη και Νταλακούρα δεν υπολογίζει και στους Μοράρ, Μαρινάκη, Μάζουρεκ και Μανά.

Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και είχαν σαν συνέπεια να μην παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού, ο δεύτερος ένιωσε σφίξιμο στο πόδι και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (1/2), ενώ οι δύο τελευταίοι είναι τιμωρημένοι.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ντίας, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ και Μπαϊροβιτς.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *