Μέρα μεσημέρι, άγνωστος, πάρκαρε δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, κατέβηκε από το αμάξι του φορώντας κουκούλα και γυαλιά, προχώρησε μέχρι το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου που βρίσκεται μέσα στο πάρκο στην είσοδο της πόλης και πέταξε μεγάλη ποσότητα μπογιάς στο άγαλμα. Το γεγονός συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Φλωρινιωτών που βρίσκονταν τριγύρω.
Ένας από αυτούς συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκινήτου και τα παρέδωσε αρμοδείως και η αστυνομία έχει άναλάβει να ερευνήσει το γεγονός και να συλλάβει τον δράστη.


πηγη-echoflorina.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.