Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού και για την ακρίβεια λίγο μετά την διασταύρωση της Δίβρης.
Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος και η μειωμένη ορατότητα από την έντονη βροχόπτωση, από ότι φαίνεται ήταν η αιτία της εκτροπής του φορτηγού που βλέπετε και στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, τα οποία περισσότερο για προληπτικούς λόγους, μιας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν ελαφρώς, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.