Ο λόγος της διαμάχης Δέλλα-Παπαδόπουλου

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Μπορεί ο ΟΦΗ να επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο «Γεντί Κουλέ», αλλά η έντονη διαμάχη του Τραϊανού Δέλλα με τον Νίκο Παπαδόπουλο επισκίασε ό,τι συνέβη σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν και δημόσια βαριές κουβέντες, μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με το επεισόδιο στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας να αποτελεί την αιτία της μεταξύ τους κόντρας.

Όπως προκύπτει από πηγές που πρόσκεινται στον Παναιτωλικό, όλα άρχισαν όταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Κουτσοσπύρος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον διαιτητή για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Εκεί ήρθε η αντίδραση του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, που χειροδίκησε εναντίον του παράγοντα του Παναιτωλικού, κάτι που δεν αμφισβητείται, αφού βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο όντας αιμόφυρτος.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Κρητικών, τόνισε και στις δηλώσεις του ότι προκλήθηκε και δέχθηκε βρισιές για τον ίδιο και την οικογένειά του, ζητώντας και «συγγνώμη», παραδεχόμενος ουσιαστικά τη λανθασμένη συμπεριφορά του.

sportfm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *