Με γενική είσοδο στα 15 ευρώ και περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στα 10 ευρώ άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019, απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, την Πέμπτη 10/1 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:
Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 07/01 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.
Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 15€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου – εκτός από την κερκίδα 13στην οποία θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με 10€ – και τις κερκίδες 3 και 4 που είναι 25€.
*Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.