Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Κοζάνη και επισκέφτηκε στο γήπεδο της Λευκόβρυσης
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου μίλησε στα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κοίλων, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ο Ιβάν Σαββίδης του είπε συγκεκριμένα:«Σας αρέσει που φοράτε το σήμα του ΠΑΟΚ; Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Να είστε περήφανοι που φοράτε τον Δικέφαλο, θα είμαι πάντα δίπλα σας. Όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα ποτέ δεν θα απογοητεύσω αυτό το σήμα».
Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.