Απίστευτο σκάνδαλο sexting στην Αμερική! (photos)

Lamianow.gr
2 Min Read

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στην Αμερική, με γύρω στους 300 μαθητές σχολείου να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλο που περιλαμβάνει ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών!

Την Τετάρτη, το σχολείο αποκάλυψε μέσω της σελίδας του στο Facebook, ότι ότι μαθητές «είχαν φωτογραφηθεί γυμνοί, εκθέτοντας απόκρυφα σημεία του σώματός τους ή τα εσώρουχά τους και οι φωτογραφίες αυτές είχαν κυκλοφορήσει ευρέως. Με τέτοιου είδους φωτογραφίες οι μαθητές κινδυνεύουν με ποινικές διώξεις», προστίθεται στο μήνυμα και διευκρινίζεται ότι στόχος της έρευνας είναι να καθορίσει αν ενήλικες είχαν συμμετάσχει στη διακίνηση των φωτογραφιών και ενδεχομένως αν πρόκειται για ένα πρόβλημα οργανωμένης παιδικής πορνογραφίας.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Παράλληλα, ο σερίφης Πολ Σουλτς δήλωσε ότι ερευνητές κατάσχεσαν ένα κινητό που περιείχε «αρκετές εκατοντάδες ακατάλληλες φωτογραφίες» από έναν μαθητή του σχολείου.

«Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε ανθρώπους που έχουν εμπλακεί σε αυτό και θα ερευνήσουμε εάν υπήρξαν παραβιάσεις του νόμου», υπογράμμισε και επισήμανε ότι το πρόβλημα ξεπερνά κατά πολύ τη μικρή πόλη του Κάνον Σίτι. «Με τις νέες τεχνολογίες, αυτό συμβαίνει παντού. Μήπως οι γονείς θα πρέπει να ανησυχήσουν; Ασφαλώς ναι».

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Χρησιμοποιούσαν εφαρμογές όπως το Phone Vault για να κρύψουν τις φωτογραφίες αυτές από τους γονείς τους ή από τη διοίκηση του σχολείου. Σε ένα τηλέφωνο, το εικονίδιο της εφαρμογής μοιάζει με ψηφιακό υπολογιστή, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν χρηματοκιβώτιο: όταν ο χρήστης εισάγει κωδικό εισόδου, αποκτά πρόσβαση σε προστατευόμενο περιεχόμενο.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *