Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει βαρεθεί να απορρίπτει το Παλάτι τις ιδέες της. Αν και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα με ποιους τομείς θέλει να ασχοληθεί, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά με τον νέο της ρόλο στη βασιλική οικογένεια.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε ανθρωπιστικές δράσεις και είναι παθιασμένη με σκοπούς που αφορούν την ισότητα των γυναικών.
Σύμφωνα με την Mirror η Μαρκλ είναι εκνευρισμένη γιατί οι ιδέες που παρουσιάζει στο Παλάτι δεν γίνονται δεκτές. Πηγή αναφέρει ότι το Παλάτι μπορεί να είναι ένα μαγικό μέρος, αλλά είναι επίσης και ένα μέρος που ακούς συνέχει “όχι, όχι, όχι”.
Η πιο δύσκολη δουλειά στη βασιλική οικογένεια είναι να δουλέψεις με την Μέγκαν Μαρκλ και να αναλάβεις να κάνεις τις προσδοκίες της πραγματικότητα. Θα εκνευριστεί και θα το δείξει όταν κάποιος της πει ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό.
Πηγή: Mirror

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.