Ποσότητα ηρωίνης μεγαλύτερη των 8 κιλών κατασχέθηκε σε επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία συνελήφθη ένα ανδρόγυνο, που φέρεται να κατείχε και να διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες.
Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών και μία γυναίκα 30 ετών, που η αστυνομία εκτιμά ως ηγετικά μέλη κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν το ζευγάρι να εισέρχεται με αυτοκίνητο σε χωματόδρομο στην περιοχή της Μενεμένης. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο, καθώς και σε έναν ακόμη χωματόδρομο στην περιοχή των Διαβατών, με την συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκαν θαμμένα και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαεπτά δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8 κιλών και 14 γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.