Η κλοπή έγινε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στην πόλη Μπιτχαϊμ-Μπίσινγκεν, στη νοτιοδυτική Γερμανία. Ο επιδέξιος κλέφτης πήρε τα (εκατοντάδες) λουκάνικα χωρίς να τον πάρει κανείς… μυρωδιά.
Όλα αποκαλύφθηκαν την περασμένη Κυριακή, όταν οι διοργανωτές διαπίστωσαν ότι έλειπαν οκτώ μεγάλα κιβώτια με λουκάνικα, αξίας περίπου 1.000 ευρώ και κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
“Ελπίζουμε κάποιος από τους περαστικούς να έχει δει κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες” ανάφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά – Bietigheimer Sternlesmarkt δίνει κάθε χρόνο εορταστική ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην ιστορική παλιά πόλη της Γερμανίας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.