Καμία επιρροή στα… “Μακεδονικά” αισθήματα των Σκοπιανών δεν θα έχει η συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικολά Ντιμιτρόφ, μιλώντας στο κανάλι France24.
Ο Ντιμιτρόφ σχολιάζοντας την συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε πως ο γεωγραφικός προσδιορίσμός “Βόρεια Μακεδονία” δεν θα κάνει τους Σκοπιανούς λιγότερο… “Μακεδόνες”.
Κι αυτό γιατί όπως είπε γεωγραφικά η αρχαία Μακεδονία ανήκει σε Σκόπια, Ελλάδα και Βουλγαρία. την ίδια ώρα εξέφρασε την πεποίθηση πως και οι δύο κυβερνήσεις θα μπορέσουν να περάσουν την συμφωνία και να αποδείξουν ότι γίνονται… θαύματα.
Τόνισε πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αντιδρούν σε κάθε χώρα δε θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερη συμφωνία.
Δείτε το απόσπασμα στο 3:25
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.