Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    xristougenniatiko trapezi | Lamianow.gr
    Χριστούγεννα… με το κομπιουτεράκι: Έως 186€ το γιορτινό τραπέζι – Το ακριβότερο της 5ετίας
    astyn 3 | Lamianow.gr
    Μεσσηνία: Μαχαιριές έπειτα από καβγά για οικονομικές διαφορές στον Πολύλοφο – Συνελήφθη 40χρονος
    strip | Lamianow.gr
    Καλλιθέα: Έφοδος του «ελληνικού FBI» σε δύο καταστήματα stripshow – 5 συλλήψεις – Βίντεο
    narkotikaanilikoi 1200x675 1 | Lamianow.gr
    Βόρεια προάστια: Ανήλικα «βαποράκια» έσπρωχναν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδα – Οι αυστηροί κανόνες, τα βασανιστήρια και ο «εγκέφαλος»
    foikikounta | Lamianow.gr
    Φοινικούντα: Απολογείται ο 5ος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία – Επιμένει στην αθωότητά του
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    image 326 | Lamianow.gr
    Άρης – Περιστέρι | Το καθοριστικό τρίποντο του Νουά στο φινάλε της παράτασης
    4957222 scaled 1 | Lamianow.gr
    Super League: Ο Σιαμπάνης «κατέβασε ρολά» και ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό
    spanoulis | Lamianow.gr
    “Καλησπέρα… στον κανένα!”: Ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο]
    lesro | Lamianow.gr
    Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»
    image 315 | Lamianow.gr
    Τα πλεονεκτήματα του Live Casino: Πως κερδίζει τις εντυπώσεις των παικτών
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: “Έρχεται μια νέα γενιά να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, να δώσει οξυγόνο και να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: “Έρχεται μια νέα γενιά να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, να δώσει οξυγόνο και να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά”

LamiaNow News
ByLamiaNow News
Follow:
Δεκ 18, 2018 @ 7:51
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE

Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είχε ως κεντρικό στόχο να αναδείξει την πρόταση του κόμματος για την κοινωνική πολιτική, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες της Ν.Δ. να γίνει καλύτερη η ζωή όλων των Ελλήνων. Και πρωτίστως της μεσαίας τάξης και των οικονομικά πιο αδύναμων πολιτών καθώς αυτοί -μαζί με τους συνταξιούχους- είναι που έχουν πληγεί περισσότερο από την πολυετή κρίση. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δύο ομιλίες του Προέδρου της Ν.Δ. ήταν εστιασμένες κυρίως στη μέση ελληνική οικογένεια στην οποία η Ν.Δ. θέλει να ξαναδώσει ελπίδα. 

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Από τις νέες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο ξεχώρισαν δύο πολύ σημαντικές δεσμεύσεις της επόμενης κυβέρνησης της Ν.Δ.: 
Μια εμπιστοσύνη που δεν είναι ψευδεπίγραφη, όπως αυτή της φτηνής κολακείας, που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ όταν τους απευθύνεται, αλλά μια εμπιστοσύνη που σημαίνει συγχρόνως ευθύνη.

Στον πρώτο προϋπολογισμό που θα καταθέσει, θα υπάρξει βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται στο εξής στην Ελλάδα.

Και παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη για αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρας. 

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

O κ. Μητσοτάκης σηματοδότησε και εμπράκτως, πλέον, το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε νέα στελέχη από όποιο χώρο και αν προέρχονται. Δεσμεύτηκε ότι από τις 10 Ιανουαρίου που συμπληρώνονται 3 χρόνια από την εκλογή του, η Ν.Δ. θα αρχίσει να ανακοινώνει δεκάδες νέα στελέχη τα οποία θα εμπλουτίσουν τα ψηφοδέλτιά της στις ερχόμενες εκλογές. Στη συντριπτική τους πλειονότητα, τα στελέχη αυτά, δεν είχαν μέχρι σήμερα σχέση με την ενεργό πολιτική. Και η Ν.Δ. θα τους ανακοινώσει εγκαίρως ώστε να τους γνωρίσει η κοινωνία.  Να γίνει σε όλους τους πολίτες αντιληπτό ότι μια καινούργια γενιά έρχεται για να εμπλουτίσει και να ανανεώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας.  Η γενιά που θα δώσει οξυγόνο και θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά.

Παράλληλα, όμως, απευθύνθηκε και στους παλιούς ψηφοφόρους της Ν.Δ. που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα τα τελευταία χρόνια, καλώντας τους να επιστρέψουν και να δώσουν το παρών στις κάλπες όποτε κι αν στηθούν.  Και βέβαια απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους των άλλων δημοκρατικών κομμάτων να εμπιστευθούν τη Ν.Δ. για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα. Το άνοιγμα, άλλωστε, της Ν.Δ. σε άλλους χώρους και κυρίως αυτόν του κέντρου και της κεντροαριστεράς κατέδειξε και η πρόσκληση στο Συνέδριο προσώπων που δεν προέρχονται από τη Ν.Δ., στην ενότητα “ανοιχτό κόμμα, ανοιχτό βήμα”.   

  • Επαναβεβαίωσε την ισχυρή ενότητα του κόμματος. Κάτι που φάνηκε τόσο στις παρεμβάσεις των συνέδρων, όσο και στις τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών της.
  • Υπογράμμισε το ευρωπαϊκό προφίλ, το διεθνές κύρος της Νέας Δημοκρατίας και την ισχυρή της φωνή της στην Ευρώπη, στοιχεία που τόνισε στην παρέμβασή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ.
  • Εστίασε στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, κυρίως μέσα από τις δράσης του παράλληλου προγράμματος. To στοίχημα του brain gain, τις ανισότητες στην αγορά εργασία, την ψηφιακή εποχή, το διαδικτυακό εκφοβισμό. Και έδειξε ότι η Ν.Δ. είναι ένα κόμμα που εξελίσσεται, συμβαδίζει με την εποχή της και προετοιμάζει τις απαντήσεις για τον κόσμο που έρχεται.

Το 12ο συνέδριο της ΝΔ τελείωσε με την εκλογή των μελών της Νέας πολιτικής επιτροπής. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση των συνεδρων. Η ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συγχαίρει  για την εκλογής τους τα μέλη , κα Κωνσταντίνα Μπακαλιάνου, κ Ιωάννη Πατσιογιαννη, και κ. Κωνσταντίνο Σούλια.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆΡΗ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΆΚΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΠΑΊΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΕΥΘΕΊΑ ΝΑ ΠΆΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΙΟ ΨΗΛΆ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
Previous Article Αυτοκινητόδρομος Ε65: Στη Βουλή η σύμβαση για το Λαμία-Ξυνιάδα
Next Article Αμφίκλεια: Η γιορτή του Χόνδρου και το ξεχωριστό μουσείο με ψωμιά-έργα τέχνης (εικόνες)
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
12°C
Lamia
overcast clouds
12° _ 11°
81%
1 km/h
Κυ
11 °C
Δε
12 °C
Τρ
14 °C
Τε
15 °C
Πε
11 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

5o 6 | Lamianow.gr
TOP STORIESΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πράξη αγάπης από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων – ΦΩΤΟ

602904985 1501365297620507 8182048597689990958 n 1 | Lamianow.gr
LAMIA POLIS 87.7Featured

Δωρεάν φιλοξενία και… καινοτομία από τον Δήμο Λαμιέων για μαθητές στην Υπάτη – Στα εγκαίνια η Υπουργός Παιδείας (Aud, pics)

image 322 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσιάρας στους αγρότες: Έχει ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα (Βίντεο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης