«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν χθες το απόγευμα στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις ημεδαποί», αναφέρει σε ανακοίνωση η αστυνομία και προσθέτει:
«Σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης».
Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία «σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο εκ των ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 7,62 mm, δύο σουγιάδες και δέκα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.