Η κατάσταση με τους Έλληνες στη Βόρειο Ήπειρο και ειδικότερα στη Χιμάρα έχει φθάσει στο απροχώρητο και με ανακοινώσεις «χάδι» δεν επιλύονται τα προβλήματα.
Απαιτούνται απο Κυβέρνηση και Αξιωματική αντιπολίτευση αλλαγή στάσης και πολιτική-διπλωματική πίεση στην Αλβανία του Ράμα..
Για να σεβασθεί όχι μόνον το Διεθνές δίκαιο, αλλά και τα αναφαίρετα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας.
Ο
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγος ε.α.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.