Βάζοντας το ροζ φύλλο αγώνα στις… αποσκευές της έφυγε σήμερα από το Αλεξάνδρειο, αντιμετωπίζοντας τον Αρη, η ΑΕΚ.
Η Ενωση νίκησε, για την 8η “στροφή” της Basket League, με 81-77, αποτέλεσμα που της έδωσε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα. Εκτο “στραβοπάτημα», από την άλλη, για τους Θεσσαλονικείς και τέταρτο σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός έδρας, οι οποίοι είχαν αναγκαστικά θεατή στο ματς τον τραυματία, Ραμόν Χάρις (λίγο πριν το τζάμπολ οριστικοποιήθηκε η απουσία του). Απόντες για τους νικητές ήταν οι επίσης τραυματίες Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς (σ.σ. δεν ταξίδεψαν με την αποστολή).
Καταλύτες για την επικράτηση της ΑΕΚ ήταν οι Βινς Χάντερ (16π., 8 ριμπ., 4 κλ., 1 κοψ.), Μάλκολμ Γρίφιν (14π., 2 ασ., 2κλ). Ξεχώρισαν για τον Αρη, στον οποίο στοίχισαν τα πολλά λάθη (17), οι Λευτέρης Μποχωρίδης (24π., 4 ριμπ., 2 ασ., 1 κοψ.), Λάκι Τζόουνς (15π., 6 ριμπ., 3 ασ., 2κλ).
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 33-39, 52-61, 77-81.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.