Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ο.Γ.Α…
αύριο Πέμπτη 05/11/2015 είναι η τελική ημερομηνία καταβολής της Γ” Δόσης του οικογενειακού επιδόματος.
Από σήμερα ωστόσο, έχουν περαστεί στο σύστημα οι πληρωμές των δικαιούχων ή αντίστοιχα, οι δικαιούχοι που δεν θα πληρωθούν και τα εκκρεμή δικαιολογητικά ενώ τα χρήματα έχουν πιστωθεί από αυτή τη στιγμή σε αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Μεταβείτε εδώhttp://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να δείτε τη πορεία της αίτησής σας και αν είστε ανάμεσα στους δικαιούχους που θα πληρωθούν, ενώ εναλλακτικά, ελέγξτε το τραπεζικό σας λογαριασμό.
Αν θέλετε να ελέγξετε πόσα χρήματα πρέπει να πάρετε, δείτε και συμπληρώστε την εφαρμογή ΕΔΩ.
Να σημειωθεί πως σε αρκετούς δικαιούχους-ανάλογα με τη τράπεζα που συνεργάζονται- υπάρχει περίπτωση τα χρήματα να εμφανιστούν στο λογαριασμό τους, αύριο το πρωί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.