Κατά τη διάρκεια της πορείας, κάποια άτομα αποκόπηκαν από αυτή, πέταξαν μαύρες μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο κτήριο του ΕΒΕΘ, στην οδό Τσιμισκή.
Αφού έγραψαν συνθήματα, συνέχισαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης. Νωρίτερα, μέλη της πορείας έκαναν στάση στο “¨Κόκκινο Σπίτι” στην πλατεία της Αγίας Σοφίας όπου πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα με αφορμή τον θάνατο του εργάτη ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο κτήριο.
Οι εικόνες από το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Πηγή: thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.