Τη δική του θέση στην ημέρα της Black Friday διεκδικεί ένα κρεοπωλείο στην πόλη της Λάρισας. Τη στιγμή που όλοι προσφέρουν εκπτώσεις σε gadgets, ρούχα και συσκευές, ο πολυμήχανος κρεοπώλης αποφάσισε να… κουρέψει την τιμή στο αρνάκι και σε άλλα προϊόντα.
Οι καταναλωτές που θα περάσουν σήμερα και αύριο, 24 Νοεμβρίου, από την οδό Ηπείρου στη Λάρισα, θα δουν έξω από το κρεοπωλείο δυο επιγραφές. Η πρώτη είναι αφιερωμένη στο αρνάκι, που προσφέρεται -ολόκληρο- στην τιμή των 4,95 ευρώ το κιλό, ενώ στη δεύτερη αναγράφονται δυο ακόμη ευκαιρίες: η μια για ντόπιο κοτόπουλο στην τιμή των δυο ευρώ το κιλό και η δεύτερη για φέτα μόσχου, προς 7,5 ευρώ το κιλό.

altsantiri.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.