ΠΑΛΕΥΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
3 Min Read

Ο Γιάννης ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Bucks κόντρα στους Raptors, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει… αγριεμένος την σεζόν. Το πρόβλημα είναι ότι οι συμπαίκτες του δε μπορούν να τον ακολουθήσουν. Μερικές ημέρες μετά τους 27 πόντους που σημείωσε στο ντεμπούτο του κόντρα στους Wizards, ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στους Raptors, τελειώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους με 8/12 σουτ, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο, όντας – με διαφορά – ο Κορυφαίος παίκτης του Milwaukee. Δεν είχε όμως αρκετούς συμπαραστάτες, με αποτέλεσμα οι Bucks να γνωρίσουν την ήττα με 106-87 από το εμφανώς καλύτερο Toronto.

Οι Καναδοί, οι οποίοι για πρώτη φορά έπειτα από το 2008 άνοιξαν την σεζόν με ρεκόρ 3-0, είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Jonas Valanciunas (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ), Patrick Patterson (16 πόντοι) και Kyle Lowry και DeMar DeRozan (από 15 πόντους) να δίνουν το γενικό… πρόσταγμα και τους υπόλοιπους να ακολουθούν.

Όσο για το Milwaukee, που μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με εξαίρεση τον Γιάννη ο μόνος που ήταν σε καλή κατάσταση ήταν ο Greg Monroe (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), με τους Michael Carter-Williams (12 πόντοι, 7 ασίστ) και Chris Copeland (10 πόντοι) να είναι οι άλλοι δύο παίκτες της ομάδας που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την αρχή μπροστά οι Raptors

Το Toronto έδειξε από νωρίς τα δόντια του, ξεφεύγοντας με 24-14 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, χωρίς να κατεβάσει ρυθμό καθόλου ούτε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, όταν και η διαφορά έφτασε τους 17 πόντους (51-34), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 55-41.

Στην τρίτη περίοδο, όμως, θα ερχόταν η αντίδραση των Bucks. Με τον Γιάννη να σημειώνει 11 πόντους σε αυτό το διάστημα, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά, κατεβάζοντάς την στους 10 πόντους (81-71) στο φινάλε της τρίτης περιόδου, αλλά και στους 6 πόντους (83-77) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο, όμως, οι Raptors απλώς αποφάσισαν να πατήσουν το γκάζι και… εξαφανίστηκαν, αφού έτρεξαν ένα σερί 14-0, ξεφεύγοντας με 97-77, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, φτάνοντας εύκολα μέχρι τη νίκη.

 

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης.

 

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *